Modeshow

Hvert år i starten af oktober afholder Lions Club Aalborg Limfjorden modeshow.  Som noget nyt i 2017 afholdes det hos Radisson Blu Limfjord Hotel og der serveres en  lækker tapasanretning. Det er altid et stort tilløbsstykke, og der er plads til ca. 170 gæster.  Efterårets og vinterens tøj bliver vist fra flere forskellige forretninger i nærområdet, og der er noget for en hver smag.

Mange af gæsterne kan gå hjem med flotte præmier, der er sponsoreret af de deltagende forretninger, andre virksomheder samt anonyme sponsorer.

Takket være det frivillige arbejde klubbens medlemmer yder og den store opbakning fra butikker og virksomheder, er der hvert år et pænt overskud, der går til humanitær hjælp i lokal området.