Om Lions Aalborg Limfjorden

HVEM ER VI ?

Lions Club Aalborg Limfjorden blev chartret d. 3. marts 1989 og er en klub i distrikt 106B. Klubben optager både mænd og kvinder, men er p.t. en ren ”pigeklub” på ca. 20 medlemmer.
Klubbens medlemmer er fra forskellige erhverv og er i aldersgruppen 50-75 år.

HER MØDES VI

Vi holder klubmøde kl. 18.30 den 2. onsdag i måneden i Harald Jensen stuen, Papegøjehaven. Mødet indeholder foruden dagsorden også spisning for egen regning ca.135 kr. ekskl. drikkevarer. Klubben holder sommerferie i juli og august.

HVAD KOSTER DET ?

Medlemmerne har p.t. vedtaget, at det årlige kontingent er 1400,- kr., som betales halvårligt. Kontingentet anvendes bl.a. til afgift til distriktet, til Lions Danmark, til den internationale organisation i Oak Brook samt til administration af vores klub.

DET FÅR VI UD AF DET ?

Vi har et godt socialt liv i klubben, hvor omgangstonen er fornøjelig og kammeratlig. Vi er sammen om aktivitetsarbejdet i det omfang tid og helbred tillader det. Vi diskuterer mange emner på møderne, dog aldrig politik og religion. Nogle af klubmøderne kan være virksomheds-besøg, foredrag, koncerter, teater m.m..